luni, 1 august 2016

Recunoasterea divortului din Republica Moldova



Proces de recunoastere a divortului din Republica Moldova


Cetatenii romani care au efectuat divortul in Moldova trebuie sa isi inregistreze schimbarea starii civile si la autoritatile romane.

Inainte de prezenta la Starea civila competenta, divortul efectuat in Republica Moldova trebuie mai intai recunoscut in cadrul unui proces de exequator - recunoastere a hotararii straine. Dupa finalizarea cu succes a procesului de exequator, se obtine o hotarare de recunoastere pe teritoriul Romaniei a documentului care atesta schimbarea de stare civila.

Datorita unei Conventii bilaterale existente intre Romania si Republica Moldova, pentru ca hotararea de divort moldoveneasca sa poata fi recunoascuta de autoritatile romane, nu este necesar sa aplicati apostila pe hotararea de divort straina, inainte de prezentarea ei in fata autoritatilor romane.

Cetateanul roman trebuie sa obtina o hotarare judecatoreasca legalizata judecatoreste, necesara in momentul inregistrarii divortului la Starea civila.

Cabinetul nostru este specializat in recunoasterea divortului din Republica Moldova

Cabinetul nostru este specializat in astfel de demersuri de recunoastere a divortului din Republica Moldova, finalizand cu succes numeroase dosare pentru cetatenii romani care au efectuat divortul in Republica Moldova.

Serviciile noastre includ demersurile complete de legalizare judecatoreasca si inregistrare la Starea civila a divorturilor, obtinerea certificatelor de stare civila, apostilare.

Daca doriti sa recunoasteti divortul moldovean pe teritoriul Romaniei, va asteptam cu cateva detalii la av_prunianu@yahoo.com.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...